Bar barrier

Organiseert u een evenement, festival of beurs en wilt u hier drank gaan verkopen? Door een bar barrier toe te voegen aan een pagodetent, wordt er in een handomdraai een degelijke bartent gecreëerd. Een bar barrier is een afzetting van ongeveer één meter hoog waar een uitserveer plaat bovenop is gemonteerd. De constructie is zeer sterk en veilig en kan in elk van onze pagodetenten worden geplaatst. De bartenten kunnen naast elkaar worden geplaatst waardoor er één lange bar ontstaat. Dit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld grote evenementen en festivals.

Vakkundig gemonteerd door professionals

Wanneer u pagodetenten inclusief bar barriers huurt bij Koppen Tentenverhuur, dragen wij zorg voor de levering en montage. Wij leveren de producten tijdig op locatie in zowel Nederland als België en onze vakmensen zorgen ervoor dat alle tenten en bar barriers deskundig in elkaar worden gezet. Het kost u dus geen moeite of tijd om uw evenement te voorzien van bartenten, want Koppen Tentenverhuur zorgt ervoor dat alles ruimschoots op tijd wordt gemonteerd zodat uw evenement of festival probleemloos van start kan gaan.

Kwalitatieve bar tenten huren bij Koppen Tentenverhuur

Door de lage prijzen, de snelle levering en de professionele montage kunnen wij er voor zorgen dat uw evenement wordt voorzien van kwalitatieve bar tenten. Op grote festivals zoals Pinkpop en Tomorrowland worden de bar barriers en pagodetenten van Koppen Tentenverhuur al veelvuldig gebruikt. Wilt u graag pagodetenten en bar barriers huren bij Koppen Tentenverhuur? Neemt u dan contact op via het contactformulier. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.