Koppen heeft partytenten geschikt voor elk feest!

Feesttenten verhuurBent u op zoek naar feesttenten verhuur? Dan bent u bij Sander Koppen Feesttenten op het juiste adres! Bij huur van meerdere partytenten kunt u samen met Koppen de samenstelling van de tenten zelf bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit de kleur van de daken, het soort tentvloer en natuurlijk de uitvoering van de feesttent. Gebruikt u s.v.p. het menu links om ruime mogelijkheden van ons assortiment te bekijken. Ook extra opties zoals speciale bannerframes zijn beschikbaar voor onze pagodetenten. Naast het functionele element kunt u zo de partytenten op uw terrein ook nog gebruiken als reclame object!

Duurzame partytenten

De partytenten van Sander Koppen Feesttenten Verhuur zijn duurzaam en van goede kwaliteit, na elk evenement worden de zeilen ook vakkunding schoongemaakt voor een optimale uitstraling op het volgende feest.
Ook onze manier van ondernemen is verantwoord. Wij recyclen uiteindelijk al onze partytenten volgens het principe van Texyloop. Dit betekent dat wij aan het einde van de levensscyclus van een feesttent deze hergebruiken tot de volle honderd procent. Door al rekening hiermee te houden bij de aanschaf ondersteunen wij het behoud van natuurlijke grondstoffen.

Tentenverhuur mogelijkheden:

In ons feesttenten verhuur treft u alle soorten feesttenten; of het nu gaat om een grote feesttent (door aanschakeling van meerdere partytenten) of meerdere partytenten verspreid over het terrein. Koppen Feesttentenverhuur is met name gespecialiseerd in pagode-tenten en vloeren. Deze tenten bouwen wij voor u in heel Nederland, België en Duitsland. U kunt onder andere kiezen uit een oranje, paarse, grijze of witte pagode-tent. Wij verhuurden reeds eerder feesttenten bij bekende evenementen als Extrema, Mysteryland, Festival Mundial en het bevrijdingsfestival.

Waarom partytenten huren via Koppen

Als u een feest geeft of zelfs een groot, feestelijk evenement organiseert is het belangrijk dat alles goed verloopt. Bij Koppen Tenten weet u zeker dat de feesttenten allemaal bij ons op voorraad liggen en het geen onderverhuur is. Zo garanderen wij beschikbaarheid. Tevens heeft Koppen Tenten de ervaring en kennis in huis om elke feesttenten verhuur uitdaging aan te kunnen.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor het doorspreken van de mogelijkheden!