Event tenten op uw evenement

Wanneer u in de evenementen branche zit, dan weet u dat het Nederlandse weer niet altijd even betrouwbaar is. Zelfs in de zomer kan de regen met bakken uit de lucht vallen. Het enige wat u kunt doen is inspelen op het feit dat het mogelijk erg slecht weer kan worden. Dit is één van de redenen waarom een event tent onmisbaar is op uw evenement. De event tenten van Koppen Tentenverhuur worden inclusief vloer geleverd, waardoor uw bezoekers en personeel altijd droog zullen staan. Geen drassige ondergrond en geen natte taferelen: een event tent huurt u voordelig via Koppen Tentenverhuur.

Event tent als bar- of food tent

De event tenten van Koppen Tenteverhuur zijn pagodetenten. Deze tenten, met hun karakteristieke puntvormige daken, zijn beslist een sfeervolle toevoeging aan uw event. Wij hebben vele jaren ervaring in het bouwen en verhuren van tenten, dus bij ons bent u aan het juiste adres. Service staat erg hoog in het vaandel bij Koppen, dus u kunt er op vertrouwen dat we de event tenten tijdig leveren, bouwen en na afloop ook weer afbreken. U heeft er dus geen omkijken naar. De event tenten van Koppen Tentenverhuur kunnen door middel van accessoires worden getransformeerd tot food- en bar tenten. Deze accessoires zijn bar barriers en banner frames. In een banner frame kunt u vervolgens zelf een spandoek plaatsen. Zodoende weet uw publiek precies wat er in de event tent te vinden is.

Aantrekkelijke tarieven

Een event tent van Koppen Tentenverhuur wordt inclusief zwaarlastvloer geleverd. Deze fungeert tevens als ballast bij wind. U hoeft dus geen betonblokken of tentpinnen te gebruiken. Event tenten zijn dus onmisbaar op een professioneel georganiseerd evenement. Koppen Tentenverhuur hanteert zeer aantrekkelijke tarieven waarbij het vervoer en de op- en afbouw van de tenten zit inbegrepen.

Neemt u dus contact op met Koppen Tentenverhuur voor meer informatie en een persoonlijke offerte.