Feesttent huren bij Koppen Tenten

Als u op zoekt bent naar feesttenten te huur, dan heeft u vast binnenkort een leuk tuinfeest, straatfeest of organiseert u misschien zelfs wel een groot evenement zoals een beurs of dance festival. Goed om te weten is dat u dan bij Koppen Tentverhuur hiervoor aan het juiste adres bent. Wij zijn al bijna tien jaren lang actief in deze branche en staat op de kleinere evenementen in geheel Zuid Nederland en voor de grootste evenementen zelfs in geheel Nederland op festivals zoals de grote festivals zoals Pinkpop en Defqon 1.

Met de verhuur van onze partytenten bent u en net zo belangrijk uw gasten v.w.b. de tenten verzekerd van een geweldig feest, of het nu regent of niet! Bij Sander Koppen Tentenverhuur kunt u terecht voor de verhuur van partytenten in alle soorten en maten. Bekijk gerust het aanbod pagode-tenten en andere feesttenten en zoek zelfs de leukste opzet uit voor uw feest. U kunt natuurlijk ook al naar ons kantoor bellen voor een goed advies!

Aantallen en soort partytenten is uw eigen keuze

Bij Sander Koppen Partytenten Verhuur kunt u zelf de aantallen t/m maar liefst 200 feesttenten zelf samenstellen. Ook zijn er diverse uitvoeringen beschikbaar, zowel qua kleur als feesttent uitrusting. Daarnaast kunt u de tent-vloeren uitkiezen. Wilt u een houten tentvloer bij de verhuur van uw partytenten of liever cassette tentvloeren? Geef uw wensen maar aan op het gebied van pagode Koppen Tenten regelt vervolgens de rest in partytent verhuur!

Full Service dienstverlening

Als u op zoek bent naar pagode tenten of een groter tentoppervlak door schakeling van deze tenten of andere vorm van tentenverhuur? Neem dan snel contact op met de service van Sander Koppen Tentenverhuur; onze service is er 24/7 voor onze klanten! Wij zijn bereikbaar via de telefoon of de e-mail. Met de verhuur van onze partytenten zorgen wij ervoor dat u een prachtig evenement organiseert met mooie (pagode)tenten. Onze verhuur van partytenten is perfect geregeld! Van de advies fase, t/m de planning. Wij zorgen dat op tijd de tenten schoon worden gebracht op uw terrein en wij verzorgen zelf de opbouw. Als het evenement eenmaal voorbij is, halen wij de tenten weer op, breken ze af en zorgen dat ze weer schoongemaakt worden, zodat ze alweer klaar zijn voor het volgende feest!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent partytenten verhuur voor uw evenement? Neemt u dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie en een persoonlijke offerte.