Organiseert u een feest, festival of andersoortig evenement waar u feesttenten voor nodig heeft? De pagodetenten van Koppen Tentenverhuur zijn hier uitermate geschikt voor. Wij beschikken over een ruime voorraad tenten met karakteristieke puntdaken die beslist een elegante toevoeging zijn aan uw feest. Feesttenten huren is iets dat u bij een betrouwbare partner wilt doen, en dat begrijpen wij maar al te goed. Wij zijn niet voor niets al vele jaren tentenleverancier van grote festivals als PinkPop en Tomorrowland. Het huren van feesttenten kunt u dus prima bij Koppen Tentenverhuur doen.

Kwalitatieve feesttenten

Koppen Tentenverhuur levert uitsluitend tenten die brandveilig, stevig en van hoge kwaliteit zijn. Wij leveren tevens tentvloeren, welke vele voordelen hebben voor zowel de bezoeker als voor u als organisator. Een feesttent met tentvloer ziet natuurlijk veel eleganter uit dan zónder tentvloer. Daarbij fungeert de tentvloer als ballast, waardoor we geen gebruik hoeven maken van pinnen en betonblokken. Voor bezoekers is het ook handig: zij lopen altijd op een gelijke en droge ondergrond, wat vooral bij nat weer erg fijn is. Kwalitatieve en zeer compleet uitgeruste feesttenten huren? Dat doet u dus bij Koppen Tentenverhuur.

Service- en kwaliteitsgericht

Koppen Tentenverhuur is al vele jaren actief in het verhuren van feesttenten. Wij leveren onder andere aan grote evenementen als RedBull Crashed Ice, Tomorrowland, PinkPop en Sensation. Dit bewijst dat feesttenten huren bij Koppen Tentenverhuur een goede keuze is. Wij zorgen voor de levering, opbouw en afbouw van de tenten, inclusief eventuele 'accessoires' zoals tentvloeren, bannerframes en bar barriers.
Bent u geïnteresseerd en wilt u wellicht feesttenten huren bij Koppen Tentenverhuur? Neemt u dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie en een offerte.