Festival tenten huren

Organiseert u een festival? U verwacht natuurlijk een groot aantal bezoekers, dus het is belangrijk dat u gebruik maakt van gedegen materiaal. Wilt u een festivaltent huren voor uw evenement? Dan bent u bij Koppen Tentenverhuur aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod festival tenten in de vorm van pagodetenten. Deze tenten zijn zeer geschikt voor diverse doeleinden, waaronder eettentjes en dranktenten. Door de toevoeging van diverse accessoires kunt u uw tenten aanpassen naar uw eigen wensen.

Festivaltenten huren voor evenementen

Wilt u festivaltenten huren voor uw evenement? Geef uw wensen dan door aan Koppen Tentenverhuur. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment pagodetenten die naar wens kunnen worden voorzien van diverse accessoires zoals banner frames, bar barriers of gekleurde daken. Met een bannerframe kunt u uw festivaltenten voorzien van banners en met een bar barrier maakt u van uw festivaltenten eenvoudig bar tenten. Tevens plaatsen wij tentvloeren, zodat men geen last zal hebben van een drassige of ongelijke ondergrond. Festival tenten huren doet u dus bij Koppen Tentenverhuur.

Goede verzorging van de festivaltenten

Wij zorgen ervoor dat de festivaltenten tijdig afgeleverd worden op locatie. Tevens nemen wij de opbouw van de festival tenten voor onze rekening en plaatsen wij desgewenst vloeren en andere accessoires. Tenslotte komen wij de tenten weer afbouwen en ophalen nadat het festival is afgelopen. U heeft dus geen omkijken naar de festivaltenten. Wilt u festivaltenten huren bij een betrouwbare partner? Kiest u dan voor de voordelige festivaltenten van Koppen Tentenverhuur.
Neemt u contact met ons op voor meer informatie en onze scherpe tarieven. Wij stellen graag een persoonlijke offerte voor u op.