Pagodetent huren bij Koppen Tenten

Traditionele pagodetenten staan garant voor een bijzondere sfeer en hebben een chique en verzorgde uitstraling. Het karakteristieke puntvormige dak geeft absoluut een feestelijk tintje aan uw evenement. Koppen Tentenverhuur beschikt over een ruim assortiment pagodetenten, dus voor pagodetent verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen praktische élk evenement voorzien van degelijke pagodetenten, ongeacht of u bijvoorbeeld een festival organiseert of tenten zoekt voor een kerstmarkt of beurs. Wij leveren door heel Limburg, zoals in Maastricht maar ook buiten Limburg, zoals in Eindhoven.

Diverse kleuren Pagodetenten

Wij hebben een ruim assortiment pagodetenten in diverse kleuren en afmetingen. Hieronder ons assortiment aan gekleurde pagodetenten:

Pagodetent verhuur in diverse maten

De pagodetenten van Koppen Tentenverhuur zijn verkrijgbaar in diverse verschillende maten. U kunt kiezen voor 3x3m, 4x4m, en 5x5m. Zodoende is er voor elk gewenst evenement een geschikte maat pagodetent te vinden. De tenten zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en worden voorzien van een zwaarlast vloer, die niet alleen als stevige vloer maar tevens als ballast fungeert. Pagodetenten huren doet u dus bij Koppen Tentenverhuur.

Zeil opties

Het zeildoek wordt standaard in een witte kleur geleverd. De doeken zijn niet-lichtdoorlatend en werken brandvertragend, conform alle veiligheidseisen (DIN 4102 norm). De tentdaken zijn echter leverbaar in alle mogelijke kleuren. Momenteel hebben we behalve wit ook nog grijze, oranje en paarse dakzeilen voorradig. Mocht u een andere kleur pagodetenten willen huren, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. De zijzeilen zijn wit en kunnen optioneel met kasteelramen worden geleverd. U kunt dus pagodetenten huren naar uw persoonlijke wensen.

Eventueel kunt u pagodetenten huren in combinatie met een bar barrier en/of een banner frame. U kunt de tenten dus geheel naar uw eigen wens samenstellen! Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in de tentenbouw, dus neem contact met ons op voor het huren van pagodetenten. Wij voorzien u graag van meer informatie en een vrijblijvende offerte.