Partytent verhuur door Koppen Tenten

Huur uw partytent of desgewenst nog grotere evenement tenten bij Sander Koppen Verhuur: U wenst toch ook dat alles tot in de puntjes geregeld is? Informeer dan eens vrijblijvend bij dé specialist als het gaat om (pagode)tenten voor al uw evenementen van beurs tot festival; Koppen tentenverhuur heeft al jarenlange ervaring in zowel kleine evenementen tot de allergrootste evenementen! Zie ook wel onze referentiepagina.

Koppen Tenten Verhuur staat 24/7 voor u klaar met onze tentenverhuur dienstverlening en zorgen ervoor dat de organisatie van uw evenement v.w.b. partytenten op rolletjes verloopt. Bij Sander Koppen Tenten Verhuur kunt u kiezen uit alle soorten tenten: wij bieden pagode tenten alsmede aangrenzende tentverhuur accessoires aan zoals tentvloeren en gekleurde daken of wilt u er misschien een bannerframe bij? Het is allemaal mogelijk!

Duurzaam tenten verhuur

Misschien hecht u niet direct waarde aan duurzaamheid maar we kunnen ons niet voorstellen dat onze duurzame manier van ondernemen geen pluspunt is. Altijd goed om te weten dus is dat als u partytenten huurt bij ons, u er dan zeker van kunt zijn dat wij rekening houden met de duurzaamheid van onze tenten. Door al rekening te houden bij de aanschaf van onze party tenten met de grondstof selectie kunnen wij het hergebruik van de tentzeilen aan het einde van de levenscyclus garanderen en wel via het texyloop principe. Zo worden uiteindelijk ook de tenten van uw evenement hergebruikt d.m.v. vijf stappen en wel tot de volle honderd procent.

Meerdere soorten tenten

Alvorens de huur van onze tenten kunt u eerst rustig het aanbod tenten verhuur bekijken. Wilt u graag een pagodetent huren, of toch liever een grote partytent bestaande uiteenschakeling van meerdere pagodetenten? Wilt u bij de huur van de tenten ook mooie tentvloeren van hout of cassette? Gekleurde daken zijn ook een optie binnen ons tenten verhuur! Tot slot verhuren wij bannerframes bij iedere partytent die geschikt zijn voor de mooiste banners! Hoe dan ook via Koppen tentenverhuur vindt u altijd een mooie partytent voor op uw evenement, of het nu een tent voor beurs, kleine party of zelfs meerdere tenten voor een festival zijn.

Neem snel contact op met Sander Koppen Tenten Verhuur. U bereikt onze klantenservice via de telefoon of e-mail. Samen met u zorgen wij ervoor dat de tenten verhuur vlot verloopt en u een prachtfeest tegemoet kunt zien!