Beurstenten voor conferenties en beurzen

Op beurzen en conferenties, zowel indoor als buiten, wordt vaak gebruik gemaakt van tenten. Deze zogenaamde beurstenten zijn erg praktisch en zorgen daarnaast ook voor een zeer elegante uitstraling. Veelal willen beurzen of conferenties waar meerdere bedrijven komen één soort tenten plaatsen. Wilt u als beurs organisatie een mooie, zakelijke en rustige sfeer uitstralen? Kies dan voor beurstenten van Koppen Tentenverhuur.

Promotietent voor promotionele doeleinden

Ook voor promotionele doeleinden is een pagodetent een goede optie. Het voordeel van de promotietenten van Koppen Tentenverhuur is dat u uw eigen tentdak kunt laten bedrukken. Deze relatief nieuwe techniek geeft u veel vrijheid op het gebied van promotie. Ook voor evenementen zoals productpresentaties zijn promotie tenten zeer geschikt. Het geeft uw evenement een elegante touch en dit zal alom gewaardeerd worden. Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden van het zelf bedrukken van een promotietent? Neemt u dan contact met ons op.

Beurstent of promotietent nodig?

Koppen Tentenverhuur heeft al geruime ervaring met het plaatsen van beurstenten. Zo hebben wij in het verleden tenten geleverd voor beurzen in o.a. Het Amsterdam RAI, Ahoy Rotterdam, het Atomium in Brussel en hebben wij op diverse koffiebeursen tenten geplaatst. Wij weten dus precies hoe wij uw conferentie of beurs moeten aankleden met beurstenten. De pagodetenten die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en ze voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen. Daarnaast staat service zeer hoog in het vaandel. Beurstenten of promotietenten huurt u dus voordelig en snel via Koppen Tentenverhuur.
Informeert u naar de mogelijkheden en de scherpe tarieven. Wij voorzien u graag van een persoonlijke offerte.