Koppen Tenten: uw tent verhuur bedrijf voor al uw evenementen

Geen enkel evenement is te groot voor Koppen Tent verhuur. Dankzij een zeer ruim assortiment tenten en bijbehorende materialen kunnen wij uw event namelijk voorzien van schitterende pagode tenten die voldoen aan al uw wensen. Daarnaast heeft Koppen Tenten verhuur de juiste kennis en ervaring om alles tijdig te in orde te maken zodat uw evenement probleemloos van start kan gaan. In Limburg voorzien wij veel beurzen, festivals en andere events van tenten, en ook projecten over de grens zijn geen enkel probleem. Enkele voorbeelden van grote evenementen waarbij Koppen Tent verhuur betrokken is geweest zijn onder andere Extrema Outdoor, Tomorrowland, Pinkpop, Red Bull Crashed Ice en de Grand Prix A1 te Zandvoort.

Specialist in pagodetenten

pagodetent huren />Koppen Tent verhuur heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van de karakteristieke pagodetenten. Deze tenten hebben een elegant puntdak en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen waardoor de tenten ongetwijfeld geschikt zijn voor uw evenement. De tenten in ons assortiment kunnen worden voorzien van een zwaarlastvloer en eventueel een gekleurd dak in de kleur oranje of paars. Tevens is het mogelijk om karakteristieke kasteelramen toe te voegen aan de tenten. Verder bieden we u de mogelijkheid om de pagodetenten te gebruiken als bar tent, door het toevoegen van een bar barrier. Tenslotte is het mogelijk om uw eigen banners op de pagodetent te bevestigen middels een banner frame.

Bereikbaar op ieder moment

Kwaliteit en service van het hoogste kaliber maakt Koppen Tent verhuur tot een betrouwbare partner betreft tent verhuur in de regio Limburg. Ook als uw evenement, beurs of festival plaatsvindt in het weekend zijn we u graag van dienst. Zelfs wanneer er een verandering in weersomstandigheden optreedt waardoor u last minute tenten nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wilt u een groot koningsdag feest organiseren waarbij u gebruik maakt van pagodetenten met oranje daken, of is er een groot culinair festival dat we kunnen voorzien van pagodetenten inclusief kasteelramen? Organiseert u een evenement waarbij pagodetenten met bar barriers en bannerframes noodzakelijk zijn? Koppen Tent verhuur is van alle markten thuis. Samen met u bekijken wij graag de inrichting van het terrein en de mogelijke functionele toepassingen van de tenten.

Bent u op zoek naar een tent verhuur bedrijf in Limburg? Dan is Koppen Tent verhuur het bedrijf wat u zoekt. Neemt u contact met ons op voor een scherpe offerte.