Tentenverhuur Eindhoven

Koppen Tentenverhuur Eindhoven levert pagodetenten in diverse maten en kleuren. De pagodetenten van Koppen Tentenverhuur zijn van bijzonder goede kwaliteit. Wij leveren dan ook tenten aan grotere festiviteiten, waaronder Pinkpop Landgraaf, Grand Prix A1 in Zandvoort, Bevrijdingspop in Haarlem. Ook Ahoy Rotterdam en het Olympisch stadion Amsterdam zijn klanten van Koppen Tentenverhuur Eindhoven. Met jarenlange ervaring in de branche helpt Koppen Tentenverhuur Eindhoven verschillende evenementen (groot en klein) onderdak geven.

Tent huren Eindhoven

Als u een tent wilt huren in Eindhoven, kan Koppen Tentenverhuur u verder helpen. We kunnen samen bepalen of er een tentvloer nodig is en of u kunt aangeven of u een bar in de tent wilt. Een tentvloer wordt door Koppen Tentenverhuur Eindhoven waterpas gelegd. Dit is zowel voor de bezoeker fijn als voor u als organisator: de vloer dient namelijk tevens als ballast (een vloer van 5 m2 weegt 1000 kg) en houdt de tent aan de grond bij sterke wind. De vloer wordt door Koppen, de tentenverhuur Eindhoven, naar locatie gebracht en gelegd met een eigen heftruck. Na uw evenement wordt hij ook weer opgehaald.
Naast de vloer kunt u als u een tent wilt huren in Eindhoven ook aangeven of u een bar wilt in de tent. Met een bar barrier wordt de pagodetent een Bar Tent. Een tent met een bar waar bezoekers hun hapje en/of drankje kunnen bestellen. Doordat de tenten van Koppen Tentenverhuur Eindhoven aan elkaar gezet kunnen worden, kan er een lange tent gemaakt worden en dat geldt het voor de bartent.

Tenten Eindhoven

De tenten in Eindhoven zijn beschikbaar in diverse maten:

  • 3x3 meter
  • 4x4 meter
  • 5x5 meter
  • Met afzonderlijke tenten kunnen langere/grotere tenten gecreëerd worden

Alle kleuren zijn bespreekbaar en u kunt tevens kiezen voor een bannerframe waarmee u de tenten passend maakt voor de festiviteit of uw bedrijf.
Koppen Tentenverhuur Eindhoven bespreekt graag de mogelijkheden voor uw evenement. Wilt u een offerte? Neem dan contact op via het contactformulier.