Tentenverhuur Limburg

Bij Koppen Tentenverhuur Limburg kunt u pagodetenten huren voor in Limburg. Wij bieden tenten in diverse maten en kleuren. De pagodetenten zijn beschikbaar in de maten:

  • 3x3 meter
  • 4x4 meter
  • 5x5 meter
  • De tenten kunnen aaneengesloten worden om zo langere/grotere tenten te creëren

De tenten zijn wit en de tentdaken zijn verkrijgbaar in wit en andere kleuren zoals paars, oranje of grijs. De zijkanten van de tent zijn open, dicht of hebben ramen.
Naast verschillende groottes en kenmerken kunt u bij een tent huren in Limburg de tenten ook aanpassen aan specifieke behoeftes:

  • Er kan een bar tent gemaakt worden met een bar barrier (dit kan ook bij aaneengesloten tenten)
  • Uw logo, naam of ander beeld/tekst kan geplaatst worden op een banner frame (verkrijgbaar voor pagodetenten van 4x4 meter en 5x5 meter)

Tenten huren Limburg

Koppen Tentenverhuur is een bedrijf uit Limburg en levert dan ook in Limburg. Veel organisaties kiezen bij een tent huren in Limburg voor Koppen Tentenverhuur. Wij verhuren onze tenten onder meer aan Pinkpop, Extrema en Sensation. Koppen Tentenverhuur Limburg levert ook tenten voor beurzen en andere festiviteiten.

Service bij een tent huren in Limburg

Als u een tent wilt huren in Limburg, wordt al het materiaal tijdig bij u geleverd en in elkaar gezet. Tentvloeren zijn een belangrijk onderdeel voor kwalitatieve en stijlvolle pagodetenten. Ze dienen als ballast en houden de tenten aan de grond bij (extreme) wind. Voor bezoekers is het prettiger en ook personeel in een tent bar heeft er profijt van als de grond ongelijk of drassig is. Koppen Tentenverhuur Limburg levert ook deze tentvloeren. Ze worden waterpas gelegd en na afloop van uw evenement ook weer afgebroken en opgehaald.
Voor een offerte neemt u contact met ons op via het contactformulier.