Tent huren Maastricht

Koppen Tentenverhuur beschikt over pagodetenten van 3x3 meter, 4x4 meter en 5x5 meter. De tenten kunnen aan elkaar bevestigd worden om zo langere en/of grotere tenten te vormen. Wilt u een tent huren in Maastricht voor uw evenement zoals een festival, een beurs of culiance? De tenten van Koppen Tentenverhuur Limburg kunnen aan uw specifieke wensen aangepast worden. Naast verschillende maten zijn er verschillende kleuren voor de tentdaken beschikbaar. De zijkanten kunnen open, dicht of met ramen geleverd worden. Er kan een bar aan bevestigd worden en u kunt ook een banner frame met uw eigen logo, tekst, kleuren erbij bestellen. Wij passen de levering graag aan al uw wensen aan.

Tentenverhuur Maastricht

Koppen Tentenverhuur levert landelijk tenten, tentvloeren en bar barriers (barren die aan tenten bevestigd kunnen worden). Ons bedrijf is gevestigd in Limburg en levert dan ook al haar producten in Maastricht. Als u een tent wilt huren in Maastricht kunt u altijd terecht bij Koppen Tentenverhuur. Wij hebben jarenlang ervaring met de verhuur van tenten en benodigdheden. Bekende organisaties zoals die van Pinkpop kiezen bij een tent huren ook voor onze tentenverhuur in Maastricht.

Pagodetent huren en diensten

Bij de levering van tenten, tentvloeren en bar barriers heeft u zelf geen werk. De tenten worden opgezet en de zware tentvloeren (optioneel) worden waterpas gelegd. Ook de barren worden voor u bevestigd. Zo heeft u zelf geen werk aan de opbouw van het festiviteitenterrein. Het opruimen en vervoer terug wordt eveneens verzorgd bij een tent huren in Maastricht.
Wilt u een tent huren in Maastricht? Of heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.