Zwaarlastvloer huren bij Koppen Tenten

Behalve pagodetenten leveren wij ook tentvloeren aan beurzen, festivals en andere evenementen. Er zijn verschillende soorten tentvloeren, welke elk hun voor- en nadelen hebben. Wij werken voornamelijk met zwaarlastvloeren. Een zwaarlast tentvloer is een zeer praktische vloer die bestaat uit losse, zware panelen die aan elkaar worden bevestigd.

Tentvloer voordelen

Tentvloeren bieden enkele voordelen die zowel voor de bezoeker als voor de organisator van belang zijn. Allereerst zullen de bezoekers niet op een drassige ondergrond staan, wat bij slecht weer anders onvermijdelijk zou zijn. Verder geeft een mooie tentvloer ook een elegante en verzorgde uitstraling. Daarnaast fungeert een zwaarlast tentvloer als ballast bij wind, wat ballast blokken en tentpinnen overbodig maakt.

Een tentvloer als ballast

De tenten dienen ook met zwaardere wind en windstoten netjes op hun plek te blijven staan. Een veilige oplossing is dus om de tenten te voorzien van een zwaarlast tentvloer. De panelen wegen 500 kilo per stuk en een pagodetent van 5x5 meter beschikt over twee vloerdelen, dus met 1000 kilo ballast zal de pagodetent netjes op zijn plaats blijven staan, ook bij slecht weer. Verder heeft een zwaarlastvloer dezelfde voordelen als een cassette vloer.

Vakkundige montage

De tentvloer wordt tegelijkertijd met de tenten geleverd en vakkundig gemonteerd door onze tentenbouwers. Zodoende kost het u geen moeite of tijd om de pagodetenten op uw evenement te voorzien van een stevige tentvloer. Koppen Tentenverhuur neemt zelfs een eigen heftruck mee om de vloerdelen te plaatsen, dus u kunt er op vertrouwen dat we over aan denken.

Bent u overtuigd van de voordelen van een tentvloer op uw evenement? Neemt u dan contact op met Koppen Tentenverhuur. Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u.